Bilder utdelningen av Hälsingeguldet 2017

 

Nu har Hälsinglands Idrottshistoriska Sällskap och Hälsinglands Sparbank delat ut Hälsingeguldet 2017 till Andreas Westh Bollnäs GIF, Bandy Från vänster ser vi J-E Flink och Conny Forsell, HIHS, Teresia Thyr Hälsinglands Sparbank, Andreas Westh Bollnäs GIF och Lars Hedlund, HIHS.

 

Hälsinglands Idrottshistoriska sällskaps ordförande gratulerade Andreas till utmärkelsen och ställde några frågor till honom

Hur kommer det att gå för Hälsinglands bandylag i vinter. Andreas svarade att det kan bli ett finallag denna säsong också !!

Hur är det att spela med sonen i samma bandylag?

Andreas svarade att det glömmer man när man spelar han nämnde också att det är kul när 2 generationer spelar i samma lag. Vet inte om det har inträffat förut.

Tror du Andreas att du får vara med om att det blir någon Bandyhall i Bollnäs

Andreas trodde säkert att nästa höst, 2019 kommer han och Bollnäs GIF att inviga den nya bandyhallen i Bollnäs.

HIHS hoppas att det blir så också, stort Tack och Grattis Andreas!

 

 

 

 

Här är personerna som arbetade under utdelningen av Hälsingeguldet 2017, det var ju inte bara att dela ut Hälsingeguldet, utan också att profilera HIHS för Grillnattas besökare, kan nämna att vi blev 8 nya medlemmar i HIHS under kvällen. Nya T-shirt till alla, bara det ….

Från vänster, Jan-Erik Flink, Leif Styrman, Conny Forsell, Teresia Thyr Hälsinglands Sparbank, Harry Enestig, Lars Hedlund och Erik Wiger. Anders Skoglund var också med, men saknas tyvärr på bilden.