Styrelsemöte i Ljusdal. Rapport till medlemmarna.

Styrelsemötet kom att präglas av två tråkiga meddelanden. Mångårige styrelseledamoten Kjell Lundberg från Söderhamn och Tosse Morin från Bollnäs, under flera år Sällskapets revisor, har båda avlidit. Styrelsemötet inleddes därför med en parentation över de båda. Vid begravningen av Kjell Lundberg kommer HIHS att representeras av Olle Hedgren och Erik Wiger. Begravningen av Tosse Morin sker inom familjekretsen.
Särskilt inbjuden till styrelsemötet var Lars Hedlund från Söderhamn, välkänd inom fotbollen som spelare och tränare, med i styrelsen för HFF i många år och dessutom anställd hos Svenska Fotbollsförbundet som IT-expert. Under mötet beslutades det, att adjungera Lars till styrelsen. Olle Hedgren och Sune Nordh kommer därmed att få förstärkning i arbetet att starta upp inventeringen av idrottsplatser i Söderhamnshörnan.
Leif Styrman redogjorde för höstresan till Åland med 25 deltagare. Den blev mycket lyckad med guidning i Löfstabruk, information om fotbollen i Mariehamn och besök i Eckerö fotbollshall. På återvägen besök på Gavlevallen och avslutning med en hockeymatch i Gavlerinken Arena där Brynäs slog Malmö med 5 – 2. Mer om resan kommer på Hemsidan så småningom.
Styrelsen beslöt att föreslå årsmötet i februari att bibehålla de nuvarande medlemsavgifterna, dvs 100 kr för enskild medlem, 200 kr för idrottsklubbar, samt 500 kr för ex.vis kommuner, idrottsförbund, institutioner, etc.
Hemsidan önskar få material för publicering, ex.vis i form av bilder på gamla idrottsplatser, idrottstävlingar, eller idrottare, gärna tillsammans med text.
Järvsö IF firar 100 år med en fest den 25 oktober. HIHS kommer att representeras av Owe Flodin.