Söderhamn Flygstaden

Tillbaka

Flygstaden

Flygstadens idrottshall. Hallen byggdes av Försvarsmakten för personal på den då befintliga Flyggflottiljen F15.

Företagsparken Flygstaden bildades efter att Hälsinge Flygflottilj, F15, avvecklades i slutet av 1990-talet. De driver bl.a idrottshallen.

.

SMK Söderhamn. Klubben bildades 1956 vid ett möte på Torstensson konditori.

SMK är en bred klubb med många aktiva förare och funktionärer i motocross, roadracing, skoter, folkrace, rallycross, rally, racing och radiostyrd bilsport och dragracing.

Vår ambition med att skapa ett eldorado för motorsport på Flygstaden-området, där alla motorsportgrenar kan samlas – allt från skoter till motorcykel och bil – på ett och samma ställe håller som bäst på att förverkligas.
Söderhamns Bågskyttar.
Föreningen fyllde 50 år 2014. Söderhamns BS har inte sökt någon arrangemang varken 2013, 2014 eller 2015. Däremot kanske det blir någon mindre klubbtävling. Tidigare har föreningen arrangerat tävlingar i tennishallen, Hällåsen
Söderhamn. Frisbeeklubb.
Banan finns på natursköna Flygstaden och är en varierad 18-hålsbana med olika svårighetsgrad, för nybörjare och mer erfarna spelare

Söderhamns kampsport.

Flygstaden, byggnad 63, Söderhamn. Swedish Hung Kuen Association. Träning i Hung Gar, Tai Chi och Sing Si.

Innebandy:

Gluggens IF, bildades 1989. Söderhamns innebandyförening, bildades 1985. Dessa två innebandyföreningar nyttjar Flygstaden.